Avoimet työpaikat 2018-01-16T08:16:27+00:00

Avoimet työpaikat

Oletko jo ehtinyt miettimään ensi kesää?

Etsimme aktiivisia, omia ideoita ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavia kesätyöntekijöitä vastuulliseen työhön kehitysvammaisten ympärivuorokautiseen asumispalveluun. Meillä työskentelet viihtyisissä tiloissa, jotka toimivat sananmukaisesti asukkaidemme koteina.

Työskentelemme asukkaiden kodissa, joten sitoutuminen asukaslähtöiseen työhön on kivijalka, jolle kesäduunisi perustat. Meillä sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa työn ja päivien sisältöön. Pääset työskentelemään upeiden ja osaavien työkavereiden ja uniikkien asukkaiden kanssa.

Kesätyöntekijöiksi valitaan jo valmistuneita vähintään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tai muun vastaavan tutkinnon tai aikaisemman kouluasteisen tutkinnon omaavia henkilöitä. Ekstraa on voimassa olevat tartuntatautilain edellyttämät rokotukset, hygieniapassi ja LOVe-luvat.

Olemme savuton työpaikka.

Haemme kesätyöntekijöitä kaikkiin yksiköihimme. Alta pääset linkkiä klikkaamalla katsomaan tarkemmat tiedot ja hakuohjeet.

Katariinakoti

Autistien ryhmäkoti

Koivulakoti

Moikoistenkoti

Poppeli

Työharjoittelu/Työssäoppiminen

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelu-/työssäoppimispaikkoja asuntoloissamme. Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen: anne.arppe@tsva.fi tai täyttää alla olevan hakemuslomakkeen.

Avoin hakemus