Loading...
TSVA Palvelut Oy2018-07-06T08:27:54+00:00

Asumispalvelumme

TSVA Palvelut Oy järjestää laadukasta palveluasumista vammaisille henkilöille pyrkien luomaan puitteet, jotka edistävät vammaisten itsenäistymistä omatoimiseen elämiseen yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä. Pyrimme luomaan asuntoloihimme kodikkaan ilmapiirin, mikä tarkoittaa jokaisen asukkaan kohtelemista yksilöllisesti, ystävällisesti ja hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, kunnat, kuntayhtymät ja yhteisöt, jotka tarvitsevat laadukkaita vammaisille tarkoitettuja asumispalveluita.

Asuntolamme tarjoavat oman kodin yhteensä 54 kehitysvammaiselle asukkaalle. Asukas sisustaa itse oman asuntonsa haluamallaan tavalla. Suurimmassa osassa asuntoloidemme asunnoista on asukkailla käytössään oma keittiö ja oma kylpyhuone- ja wc-tila. Asuntoloissa on myös viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä tilat virike- ja harrastustoiminnalle. Kaikissa tiloissamme on otettu huomioon erityisryhmien tarpeet ja esteettömyys. Me olemme myös panostaneet viihtyisiin piha-alueisiin ja puutarhoihin.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka huolehtii asukkaan asioista ja hoidosta yhteistyössä muun hoitohenkilökunnan kanssa. Teemme jokaiselle asukkaalle juuri hänen palveluntarpeeseensa perustuvan yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman sekä virike- ja harrastesuunnitelman. Asukas osallistuu näiden suunnitelmien tekemiseen sekä yleisesti omaa hoitoaan koskeviin asioihin. Asukkaan mielipiteitä ja toiveita kuunnellaan ja hänellä on aidosti mahdollisuus vaikuttaa häntä koskeviin asioihin. Haluamme, että asukas todella kokee asuntola-asuntonsa omaksi kodikseen sekä turvalliseksi ja viihtyisäksi paikaksi elää ja asua. Asuntoloiden arkeen kuuluvat päivittäisten askareiden hoitaminen, koulu, työtoiminta, asiointi, harrastukset sekä yhdessä tehtävät erilaiset retket, ulkoilu ja muu virikkeellinen toiminta.

Asuntoloissamme on henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden. Ammattitaitoiseen, ystävälliseen ja kokeneeseen henkilökuntaamme kuuluu muun muassa sosionomeja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Vapaa-ajan koordinaattorimme on koulutukseltaan toimintaterapeutti.

Haluamme tarjota asukkaillemme parasta mahdollista asumispalvelua ja kehitämme aktiivisesti toimintaamme. Olemme oppiva organisaatio ja työkulttuurimme perustuu yhteisille tavoitteille, toisilta oppimiseen sekä positiiviseen yhteisöllisyyteen. Teemme vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyt, joista saamamme palautteen perusteella parannamme entisestään palveluamme ja varmistamme palvelun laadun säilymisen korkealaatuisena. Toivomme vilkasta ja rakentavaa vuorovaikutusta kaikkien sidosryhmiemme kanssa ja otamme aina mielellään vastaan myös palautetta. Mikä tahansa asumispalveluumme liittyvä kysymys mieltäsi askarruttaakin, ota rohkeasti yhteyttä joko suoraan asuntolaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tsvapalvelut@tsva.fi, pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian. Palautetta voit antaa tai kysymyksiä lähettää myös palautelomakkeen kautta täällä.

TSVA Palvelut Oy:n hallituksen jäsenet ovat: puheenjohtaja Kristiina Koskela, varsinaiset jäsenet Raimo Nordström ja Jorma Toivonen

Asuntolamme

Katariinakoti

Tiimivastaava Katja Tolvanen

puh. 040 483 5132

asuntola@tsva.fi

Meriläistentie 1 A,
20740 Turku

puh. 050 365 4184

Katariinan asuntolan omavalvontasuunnitelma: Katariinakodin asuntola OVS 29.1.2018

Autistien ryhmäkoti

Tiimivastaava Katja Tolvanen

puh. 040 483 5132

ryhmakoti@tsva.fi

Meriläistentie 1 C,
20740 Turku

puh. 050 543 8992

Ryhmäkodin omavalvontasuunnitelma: Katariinakodin ryhmäkoti OVS 29.1.2018

Koivulakoti

Tiimivastaava Timo Kiukainen

koivula@tsva.fi

Islanninkatu 4,
20740 Turku

puh. 040 653 7905

Koivulakodin omavalvontasuunnitelma: Koivulakodin OVS 29.1.2018

Poppeli

Tiimivastaava Inkeri Oinas

poppeli@tsva.fi

Kastanjatie 18,
20720 Turku

puh. 040 147 5213

Poppelin omavalvontasuunnitelma: Poppelin OVS 29.1.2018

Moikoisten koti

Tiimivastaava Maritta Kiikkala

moikoinen@tsva.fi

Moikoistenkatu 19,
20900 Turku

puh. 040 151 3889

Moikoisten kodin omavalvontasuunnitelma: Moikoisten kodin OVS 29.1.2018

Kiinnostuitko?

Kysy vapaista asuntolapaikoista.

TSVA Palvelut Oy:n yhteystiedot löydät täältä.