Katariinakoti 2017-11-23T13:58:34+00:00

Katariinakoti

Katariinakoti sijaitsee Katariinanlaaksossa lähellä kaunista luonnonsuojelualuetta. Kiinteistö on valmistunut 1997-1998. Katariinakodin kiinteistö on rakennettu esteettömäksi siten, että pyörätuoleilla voidaan liikkua joka paikassa, parvekkeillakin. Jokaisessa porrashuoneessa on automaattinen läpiajohissi. Hissit ovat puhuvaa mallia, jotka kertovat hississä olevalle kerroksen ja sen toiminnat. Ovet ovat sähköisesti toimivia avautuen avaimella tai kyynärpainikkeella. Ulko-ovilla on kameravalvonta.

Katariinakodissa sijaitsee yhdeksänpaikkainen kehitysvammaisten asuntola, jossa jokaisella asukkaalla on oma yksiö keittiöllä ja tilavalla kylpyhuoneella varustettuna. Yhteisissä tiloissa sijaitsee ruokailu-, virike- ja oleskelutilat.

Kiinteistössä sijaistee myös

  • Turun seudun vammaisten asuntotukiyhdistys ry:n toimisto
  • sauna- ja uima-allasosasto
  • Ravintola Epitihia
  • Fysioterapia- ja kuntoutuspalvelua tarjoava Fysiopulssi DBC.
  • 56 esteetöntä vuokra-asuntoa pienistä yksi huone ja tupakeittiö-asunnoista aina yli 100 m² perheasuntoihin
  • lämmitetty autohalli, jossa 19 autopaikkaa.

Vapaat autetun asumisen asunnot:

1h + avokeittiö + kph, 33 m².

Oma yksiö avokeittiöllä. Tilava kylpyhuone, jossa suihku, wc ja pesukoneliitäntä. Asunnosta käynti viihtyisiin yhteistiloihin. Henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden.

Jos kiinnostuit asunnosta ota yhteyttä oman kuntasi vammaispalveluun. Voit myös sopia tutustumiskäynnin asuntolaan tai kysyä lisätietoja ottamalla yhteyttä anne.arppe@tsva.fi.

Pohjakuva Katariinakodin asunnosta

Yhteystiedot

Meriläistentie 1 A, 20740 Turku

050 365 4184

asuntola@tsva.fi